Activitati de primavara in familie la casa si gradina

Cum, cand si ce trebuie realizat pentru intretinerea gardului la casa si gradina
06.04.2015
Cum se determina avansul minim pentru Programul Prima Casa?
17.05.2015

Primavara inseamna mult soare, veselie si energie. Exista o multime de activitati distractive la care poate participa intreaga familie, pentru a petrece cât mai mult timp liber impreuna.

Pentru ca si natura a imbracat o noua haina, va propunem cateva activitati de primavara ca va aduce un plus familiei, o noutate casei si gradinii voastre.

In interiorul casei, revigorati peretii cu cateva tablouri, rame foto cu familia sau locuri pe care le-ati vizitat, mesaje positive sau chiar stickere decorative.

Pe terasa adaugati un strop de vitalitate cu niste plante verzi, un sezlong confortabil si un cocktail revigorant, serile devenind astfel un prilej de rasfat.

In gradina aeriseste gazonul, astfel incat oxigenul si apa sa intre mai usor la radacini si ofera ingrasamantul de primavara care ajuta gazonul sa se intareasca repede si sa inceapa sa creasca.

In ceea ce priveste bolile pe frunze, pe crengi, pe trunchi sau la nivelul solului atat la plantele ornamentale cat si la pomi fructiferi pot fi prevenite inca dinainte sa mugureasca cu tratamente speciale fitosanitare prescrise de ingineri horticultori intre pe langa celelalte lucrari de sezon de primavara.

Ca activitati in familie mentionam cateva: plimbari lungi in natura , gradinaritul, plimbari cu rolele sau bicicleta, vizite la gradina botanica sau zoologica, picnic si nu in ultimul rand inaltarea de zmee.

 

SURSE: