Acum poti sa iti schimbi apartamentul cu o casă!

Cum ne impodobim casa de Craciun?
21.12.2013
Daca ai incalzirea prin centrala atunci tine cont de urmatoarele sfaturi.
08.01.2014

In luna ianuarie 2014, Via Carmina vine cu o noua campanie: „Acum poti sa iti schimbi apartamentul cu o casa”.

Prin aceasta oferta, Via Carmina ofera celor interesati condiții speciale, rate flexibile, avans minim si consultanta de specialitate prin care sa-si poata îndeplini visul: cel de a aduce fericire familiei sale. O casa în Via Carmina este una din cele mai bune modalitati pentru a face acest lucru.

Daca nu ai idee ce model de casa poti alege cu doar 3000 euro avans, iata mai jos o scurta prezentare a caselor pe care le gasesti in Via Carmina:

Casa Gloria – casa parter + mansarda, cu 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, living, camara, garaj si gradina, semifinisata cu instalatie electrica, sanitara si termica executata si cu bransmentele la apa, canalizare si energie electrica incluse.  Suprafata construita 157 mp .

Casa Carmina – casa parter + mansarda, cu 2 dormitoare, balcon, 2 bai, bucatarie, living, camara, garaj si gradina, cu stadiu de finisare la gri avansat , instalatie electrica, sanitara si termica executata si cu bransmentele la gaze naturale, apa, canalizare si energie electrica incluse.  Suprafata construita 113 mp .

Casa Studio – casa la parter cu 1 dormitor, 1 baie, bucatarie, living, camara si gradina, cu stadiu de finisare la gri avansat, instalatie electrica, sanitara si termica executata si cu bransmentele apa, canalizare si energie electrica incluse iar bransamentul la gaze naturale la nivel stradal. Podul este masardabil iar suprafata utila a podului mansardabil este de 45,10 mp (spatiu suficient pentru 1 baie si 2 dormitoare cu dressing fiecare). Suprafata construita 139 mp .

Pentru detalii suplimentare referitoare la oferta in curs consultantii Via Carmina pot fi contactati la numarul de telefon 0736 300 600 sau pe www.ViaCarmina.ro.