+40 733 44 88 88
Departament vanzari

Aniversare 4 ani alaturi de familia ta in Via Carmina

Aniversare 4 ani alaturi de familia ta in Via Carmina

Si am implinit 4 ani! La multi ani Via Carmina, la multi ani marii noastre familii. Stim cu totii faptul ca locatia este cel mai important aspect cand vine vorba de casa in care traim noi si familia noastra, tocmai de aceea, Via Carmina este pentru noi mai mult decat cel mai bun cartier rezidential din Arad.

Asa cum un film nu se poate realiza fara actorul principal, asa si noi, Via Carmina, nu am putea exista fara dumneavoastra, personajul principal al filmului nostru.

Avem placerea de a va invita Duminica, 14 octombrie 2012, la ora 18.00 in Atrium Mall si Cinema City la evenimentul care marcheaza aniversarea a 4 ani de existenta a cartierului Via Carmina.

Va fi o seara plina de magie si surprize, care se va incheia prin vizionarea unui film in premiera. In ceea ce priveste filmul, va adresam rugamintea de a va exprima parerea intre Taken 2 (Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen) si Tom Sawyer (Louis Hofmann, Leon Seidel, Heike Makatsch , Benno Furmann ).
 Vom rezerva pentru vizionare filmul cu cele mai multe voturi din partea dumneavoastra. Pentru ca seara sa fie una fara griji, am rezervat locul de joaca din Atrium Mall pentru copiii mici, unde acestia se pot juca sub supravegherea personalului specializat.

De asemenea, parcarea de la etajul 1 (P2) va fi destinata in exclusivitate participantilor la acest eveniment.

Va asteptam cu drag sa impartasim experienta unei seri magice, ca in filme!

 Harta localizare Via Carmina

Traseu din Via Carmina catre Atrium Mall Arad:
Cartierul rezidential Via Carmina Arad >>Trecere pod Micalaca >>Sens giratoriu Selgros >> Podgoria (Arad Centru) >>Dreapta catre gara Arad >>> Inainte 200m catre Atrium Mall (partea dreapta in directia de mers)
Total: 4.1 km
Timp estimat: 8 minute trafic intens, 5 minute trafic normal

Esti interesat?

Solicita mai multe detalii ACUM


Nume: necesar

Prenume: necesar

Telefon: necesar

E-mail: necesar

Avans minim disponibil optional

Modalitate achizitie optional

Bugetul agreat optional

Casa sau teren?

Casa Teren

In ce imobil locuiti in prezent? necesar
Casa Apartament

Doresc sa primesc noutati pe email?

Abonare la newsletter

Pentru a primii ultimele noutăţi despre proiectul Via Carmina, te rugăm să introduci adresa ta de e-mail in câmpul de mai jos:


Evenimente Via Carmina

Evenimente Via Carmina in comunitatea aradeana