Cum ne impodobim casa de Craciun?

“Houses are like people – some you like and some you don’t like – and once in a while there is one you love.” L.M. Montgomery, Emily Climbs
21.12.2013
Acum poti sa iti schimbi apartamentul cu o casă!
03.01.2014

Toti cei care stau la casa stiu foarte bine ca aceasta ofera confort si acea senzatie de libertate de care avem nevoie. O casa este visul si speranta de viata a oricarei fiinte umane, este depasirea conditiei si nevoia de a transforma totul in frumos. Suntem in luna cea mai frumoasa a anului, o perioada a cadourilor, decoratiunilor si a celor mai frumoase colinde. Daca stati la casa cu siguranta va doriti sa o faceti sa straluceasca in aceasta perioada, sa fie cea mai frumoasa din imprejurimi.

In primul rand trebuie sa va stabiliti bugetul pentru ca va trebui sa investiti ceva in toate luminile exterioare ce vor imbraca casa. Pe langa luminite puteti alege sa folositi tot felul de decoratiuni: de la globulete la Mos Craciuni si oameni de zapada din plastic. Pentru ca intreg decorul sa fie complet puteti sa amenajati bradul in curte. Astfel va veti permite sa aveti unul cat mai mare pe care sa il imbracati cat mai frumos posibil.  Fiecare pom din curte ar trebui si el la randul lui sa fie imbracat in luminite.Iar aleea principala care reprezinta drumul de la poarta pana la intrarea in casa trebuie sa fie cea mai decorata. Este cea mai accesata zona din jurul casei si trebuie principalul punct de atractie. De altfel fatada conteaza cel mai mult. In general in momentul in care alegeti luminile trebuie sa va creati propriul univers si sa fie totul in ton cu simtirile voastre.Asadar, in cazul in care ultima saptamana a fost prea plina pentru a mai avea timp sa impodobiti casa in care locuiti, nu mai asteptati si intrati in spiritul sarbatorilor cu putina culoare si cu putin mai multe luminite.