Concurs „Viziteaza Via Carmina si castiga un weekend la Viena”

Concurs de desene “Casuta Ta”
02.04.2012
Miscarea ”Via Carmina prinde viata!”
19.04.2012

In decursul a 3 luni, din decembrie 2011 pana in februarie 2012, am fost prezenti in centrele comerciale Atrium Mall si Galeria Real pentru a distribui taloane de participare la concursul „Viziteaza Via Carmina si castiga un weekend la Viena”. Toti cei care au completat taloanele oferite de hostessele noastre au fost contactati pentru a vizita cartierul Via Carmia astfel inscriindu-se printre finalistii concursului al carui premiu a fost un Weekend la Viena. In data de 29 februarie 2012 impreuna cu doamna notar Maria Petru, care a demonstrat ca toata campania a fost cu adevarat in regula, a avut loc extragerea castigatorului.

Din peste 400 de participanti, fericita castigatoare, a fost Dna. Maria Arba, care a pentru prima data in viata a avut noroc la un astfel de concurs si a avut posibilitatea de a se bucura de 2 zile de poveste.

„Ma numesc Arba Maria sunt din Arad si fiindca am vizitat cartierul Via Carmina am câstigat un Weekend la Viena pentru 2 persoane. Cand m-au anuntat nu-mi venea sa cred, am crezut initial ca era o farsa dar in cele din urma a fost adevarat.

În 30.03.2012 împreuna cu prietenul meu, am plecat la Viena din Timisoara, unde ne-am intalnit cu alti castigatori  de promotii si cu un grup de 35 de elevi care plecau in excursie . Eram foarte nerabdatoare sa vizitez Viena de a aceea drumul mi s-a parut ca l-am parcurs foarte usor. Cand am ajuns acolo am vizitat Hofburg – “tezaurul coroanei”, statuia Maria Tereza, Biserica Sf. Stefan, Biserica Sf. Petru si multe alte obiective foarte frumoase. Spre seara ne-am retras spre hotelul in care eram cazati ”Europe House”. A doua zi am plecat in vizita la Palatul Schonbrunn unde am vizitat cele 40 de camera ale  împaratului Frantz, parcul  palatului si gradina zoologica. Mai tarziu am trecut pe la Palatul Belvedere si prin parcul de distractii Prater. Seara am luat cina în Grinzing dupa care ne-am întors la hotel.

A treia zi am vizitat Hundertwasserhaus (casele in albastru) si  Muzeul de Stiinte ale Naturii dupa care am pornit inspre Romania. Pe tot parcursul acestei calatorii ne-a fost de mare ajutor ghidul grupului.

Pentru noi a fost un vis care s-a realizat datorita campaniei initiate de Via Carmina. Le multumim din tot sufletul tuturor celor care ne-au sustinut in aceasta frumoasa excursie care o sa ne ramana întiparita in memorie toata viata.

Va multumesc.”