+40 733 44 88 88
Departament vanzari

Case de vanzare in Via Carmina

Via Carmina inseamna un alt mod de viata, un vis acum accesibil. Toata lumea viseaza sa locuiasca intr-o casa noua. Acum e posibil!

Multi dezvoltatori rezerva acest vis doar pentru cei cu venituri foarte mari si construiesc case de vanzare pentru ei. Noi suntem cu picioarele pe pamant. Am reusit sa oferim, in premiera in Arad, modele de case noi de vanzare, generoase ca si spatiu, finisate, cu teren inclus, la pret corect!

5 motive ca sa alegi o casa in Via Carmina

1. Locatie.

Casele noi de vanzare sunt situate in Arad, cartierul Via Carmina, la 6 km de centrul orasului, dupa zona comerciala REAL-SELGROS-JUMBO, intr-o zona linistita, nepoluata, locatie perfecta pentru un stil de viata modern.

2. Te poti muta in casa ta noua in doar cateva luni.

Cartierul se construieste chiar acum, un cartier cu case de vanzare si locuri de casa ce au utilitati complete. Nu este doar un proiect pe hartie, casele si terenurile pot fi vizitate chiar astazi.

3. Accesibilitate.

Casa noua cu teren aflata la vanzare are un pret la nivel de apartament si sub pretul constructiei in regie proprie.

Aceasta pentru ca Via Carmina a negociat la un volum foarte mare preturile la manopera si materiale de calitate, putand sa ofere case noi de vanzare moderne, realizate din materiale clasice (structura pe cadre de beton si pereti de caramida), la un pret corect. In plus, toate costurile de proiectare, autorizare, dirigentie de santier, logistica sunt optimizate, fiind vorba de loturi intregi de case noi care se construiesc simultan.

4. Facilitati.

Cartierul dispune de locuri de joaca pentru copii, sala de sport, piste de biciclete, parc, zona servicii, biserica, centru medical, gradinita. Practic, o oaza de confort in Arad.

5. Avantaje.

Faci parte dintr-o comunitate formata din peste 300 de familii! Comunitatea Via Carmina, care beneficiaza de multe avantaje si de suportul nostru, al echipei Via Carmina.

Esti interesat?

Solicita mai multe detalii ACUM


Nume: necesar

Prenume: necesar

Telefon: necesar

E-mail: necesar

Avans minim disponibil optional

Modalitate achizitie optional

Bugetul agreat optional

Casa sau teren?

Casa Teren

In ce imobil locuiti in prezent? necesar
Casa Apartament

Doresc sa primesc noutati pe email?

Abonare la newsletter

Pentru a primii ultimele noutăţi despre proiectul Via Carmina, te rugăm să introduci adresa ta de e-mail in câmpul de mai jos:


Evenimente Via Carmina

Evenimente Via Carmina in comunitatea aradeana