Împreună stabilim traseul!

Noi direcții in Via Carmina
23.12.2015
Problemele de acces în/dinspre Cartierul Via Carmina vor fi rezolvate în cel mai scurt timp
03.08.2018

Dragi locatari,

Ne bucurăm să începem anul în forță și să vă transmitem primele vești bune!

O mai veche dorință dea noatră este de a relua unul din proiectele prin care să creștem gradul de confort al membrilor comunității cartierului nostru. Este vorba de proiectul de a avea o rută de transport în și din cartierul Via Carmina spre municipiul Arad, cu accent pentru transportul în deplină siguranță a copiilor spre și dinspre unitățile de învățământ.

Dorim să vă anunțăm pe această cale asupra stadiului negocierilor pe care le purtăm în numele comunității cartierului Via Carmina, negocieri purtate cu o multitudine de companiii ce pot să ne ofere servicii de transport.

În trecut am avut posibilitatea să contractăm o companie privată cu scopul de a face curse zilnice, regulate, însă nu am găsit suportul necesar pentru a face din acest proiect unul permanent.

În acest sens am început demersurile încă din toamna anului 2015, iar în momentul de față au fost solicitate oferte la 11 firme de transport și de la majoritatea am primit răspuns. Cu acestea am reușit să negociem mai multe oferte de preț.

Vom putea parcurge centralizatorul cu respectivele oferte și potențialele rute menționate de companiile cu care am interacționat, în cadrul întâlnirii pe care o solicităm să o avem la începutul săptămânii viitoare, cu cât mai mulți din membrii comunității Via Carmina.

Ce este important de reținut?

Faptul că am depus solicitări spre contractare transport persoane la Compania de Transport Public Arad, fiind efectuată și o măsurare a unei posibile rute.

Suntem în stadiu avansat în negociere spre a implementa transport în colaborare cu Compania de Transport Public Arad, însă avem nevoie să stabilim o întâlnire la care să participați fiecare dintre dumneavoastră, cei care sunteți interesați și doriți să avem implementată o rută de tur/retur înspre oraș.

Noi, reprezentații Via Carmina, vă așteptăm în acest sens în decursul zilei de marți, 12.01.2016, în intervalul orar 17:00 – 18:00, la biroul de vânzări, să stabilim detaliile concrete și să decidem împreună furnizorul/ruta/tipul de mijloc de transport.

În cazul în care nu se poate să ajungeți la întâlnire, vă rugăm să ne transmiteți părerea dumneavostră pe mail, până la data de 15 ianuarie 2016, la adresa – comunicari@viacarmina.ro.

Pentru detalii suplimentare, vă stăm la dispoziție.

Mulțumim pentru încrederea acordată!

Adela Rab & echipa Via Carmina