+40 733 44 88 88
Departament vanzari
 

Ce este Via Carmina?

Via Carmina este un cartier rezidential, a carei temelie a fost pusa in 2008 si care se construieste chiar si acum, sub ochii tai. Cand cauti o casa de vanzare noua, in Arad, aici este primul loc unde trebuie sa te uiti!

Via Carmina este o comunitate. Astazi, peste 420 de familii au ales o casa noua sau un loc de casa in Via Carmina! Ne cunoastem, ne intalnim, ne ajutam, ne comportam ca niste adevarati vecini.

Via Carmina este prima optiune in ceea ce priveste achizitia unui loc de casa in Arad. Terenuril se livreaza parcelat, cu acces la un drum asfaltat si cu toate utilitatile: apa curenta, canalizare, energie electrica si gaz.

Via Carmina este, fara indoiala, cel mai mare si modern cartier rezidential din Arad, cartier ce cuprinde case noi, moderne, cu toate facilitatile, pentru un stil de viata natural si confortabil.

 

Toate utilitatile incluse

Toate utilitatile incluse

 

Casa construita sau loc de casa in Arad?

Casa construita sau loc de casa in Arad

Casa construita in Via Carmina

Astazi puteti alege o casa noua in Arad, in VIA CARMINA! Este un cartier rezidential modern, cu infrastructura proprie, utilitati complete si o comunitate in adevaratul sens al cuvantului! Aici gasiti case de vanzare, moderne si utile, dar si locuri de casa cu toate utilitatile.

Pretul unei case de vanzare in Arad, Via Carmina, este similar cu pretul unui apartament nou in Arad, in timp ce conditiile de viata sunt de necomparat.

Convinge-te singur, click pentru detalii

 

Parcela de teren in Via Carmina

Parcela de teren in Via Carmina

Astazi poti cumpara un loc pentru casa ta, un loc de casa in Arad in Via Carmina. Aici, atunci cand vei dori, iti vei construi casa ta cea noua, asa cum o visezi! Terenurile de vanzare sunt toate parcelate, cu toate actele in regula, cu acces la un drum asfaltat si se livreaza cu toate utilitatile la indemana: apa curenta, canalizare, energie electrica si gaz metan!

Mai trebuie sa stii ca impozitul este mult mai mic decat in cartiere similiare. Vei avea o casa noua, aproape de centrul orasului Arad si in acelasi timp vei plati cele mai mici taxe si impozite!

Convinge-te singur, click pentru detalii