+40 733 44 88 88
Departament vanzari

Localizare cartier Via Carmina

Locatie, locatie, locatie! Este cel mai important aspect cand vine vorba de casa noua in care vei trai impreuna cu familia ta. Via Carmina, amplasat in imediata apropiere a zonei comerciale REAL-SELGROS-JUMBO, pe partea dreapta, indeplineste toate conditiile unei locatii optime!

1. Ofera case de vanzare in Arad, dar intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului, o zona nepoluata, chiar langa padurea din Vladimirescu, dar la numai 6 kilometri de centrul orasului.

2. Are un acces facil spre centrul orasului (7-10 minute) si este langa zona comerciala REAL-SELGROS-JUMBO, care iti ofera toate produsele pentru cosul zilnic de cumparaturi.

3. Cartierul Via Carmina dispune de multiple facilitati pentru proprietarii de case noi: spatii de joaca, spatii de recreere, pista de biciclete, unitate medicala, sala de sport, gradinita si multe altele, absolut necesare unui stil de viata modern si confortabil.

4. Este un cartier in adevaratul sens al cuvantului, facand parte dintr-o zona de dezvoltare mult mai vasta. Acest fapt inseamna investitii in avantaje si facilitati suplimentare, care vor fi dezvoltate in urmatorii ani datorita numarului de rezidenti mereu in crestere.

 Localizare cartier Via Carmina

Traseu din centrul Aradului catre Via Carmina:

Primarie Arad >> Podgoria sens giratoriu >> Dreapta catre Deva >> Trecere pasaj Micalaca >> Sens giratoriu Selgros >> Dreapta catre Deva >> Dreapta intrare in Via Carmina.
Total: 6 km.
Timp estimat: 10 minute trafic intens, doar 7 minute in conditii de trafic normal.

Atunci cand cauti o casa de vanzare in Arad, trebuie sa cauti si in Via Carmina!

Esti interesat?

Solicita mai multe detalii ACUM


Nume: necesar

Prenume: necesar

Telefon: necesar

E-mail: necesar

Avans minim disponibil optional

Modalitate achizitie optional

Bugetul agreat optional

Casa sau teren?

Casa Teren

In ce imobil locuiti in prezent? necesar
Casa Apartament

Doresc sa primesc noutati pe email?

Abonare la newsletter

Pentru a primii ultimele noutăţi despre proiectul Via Carmina, te rugăm să introduci adresa ta de e-mail in câmpul de mai jos:


Evenimente Via Carmina

Evenimente Via Carmina in comunitatea aradeana