+40 733 44 88 88
Departament vanzari

Locuri de casa in Arad Via Carmina

Alaturi de case noi de vanzare in Arad, Via Carmina ofera parcele de teren de vanzare pentru cei care doresc sa construiasca o casa noua in regie proprie. Aceste parcele au suprafete cuprinse intre 400 si 1000 metri patrati si va ofera posibilitatea de a detine propriul loc de casa in Arad, unde sa construiti, atunci cand doriti, pentru a va indeplini visul de a locui la casa.

5 motive ca sa alegi un loc de casa in Arad Via Carmina.

1. Locuiesti intr-un cartier adevarat de case noi in Arad.
Pentru ca face parte dintr-un cartier adevarat, cu infrastructura, utilitati si facilitati complete. Aproape ca si in filmele americane.

2. Nu astepti ani de zile pentru a-ti construi casa ta cea noua.
Pentru ca Via Carmina se construieste chiar acum, in timp ce citesti acest text. Nu este doar o intindere de parcele de terenuri de vanzare in Arad asteptand primele case construite. Utilitatile sunt toate aici, drumurile exista si te si ajutam cu autorizatiile daca ai nevoie.

3. Platesti mai putin locuind in oras.
Pentru ca este aproape de centrul orasului Arad si practic locuiesti in oras, platind taxe si impozite cu mult mai mici.

4. Locuiesti intr-o zona curata si nepoluata.
Pentru ca apropierea de padure, de Mures si distanta fata de poluarea din oras face ca Via Carmina sa fie alegerea inteligenta pentru a locui. Aici gasesti case de vanzare sau terenuri de vanzare la preturi "nepoluate". 

5. Pentru noi esti special!
Pentru ca beneficiezi de multiple avantaje, reduceri si oferte speciale de la partenerii nostri (firme de constructii, finisaje, electrocasnice, mobilier). Esti viitorul locatar al cartierului Via Carmina si vrem sa te felicitam pentru alegerea facuta!

Esti interesat?

Solicita mai multe detalii ACUM


Nume: necesar

Prenume: necesar

Telefon: necesar

E-mail: necesar

Avans minim disponibil optional

Modalitate achizitie optional

Bugetul agreat optional

Casa sau teren?

Casa Teren

In ce imobil locuiti in prezent? necesar
Casa Apartament

Doresc sa primesc noutati pe email?

Abonare la newsletter

Pentru a primii ultimele noutăţi despre proiectul Via Carmina, te rugăm să introduci adresa ta de e-mail in câmpul de mai jos:


Evenimente Via Carmina

Evenimente Via Carmina in comunitatea aradeana