Noi direcții in Via Carmina

Haideti sa stabilim cum se uda corect plantele din gradina
12.07.2015
Împreună stabilim traseul!
10.01.2016

Dragi membrii ai comunității Via Carmina,

Suntem în pragul de-a trece în noul an, încă un an alături de voi și sperăm noi, să fie mulți de acum înainte.

Vă mulțumim tuturor celor ne-au susținut și au crezut în proiectul Via Carmina și implicit tuturor familiilor care au ales să-și întemeieze un cămin în cartierul Via Carmina!

Dorim să vă reamintim tuturor, ca esența Via Carmina sunteți chiar voi, locuitorii cartierului și tocmai de aceea vă anunțăm că cererile dumneavoastră pe diferite canale privind evoluția lucrărilor în cartier, vor avea un răspuns până la finele lunii Ianuarie 2016.

În această perioadă de 1 lună, va avea loc un control în cadrul activităților echipei de administrare a Via Carmina, evaluări externe la nivel de ansamblu dar și de detaliu a tot ceea ce înseamnă: lucrări în cartier, interacțiune/relație post vânzare, echipa dezvoltatorului și practicile aplicate, dar și multe alte aspecte pe care dorim să le îmbunătățim tot timpul pentru voi.

În urma acestor evaluări, vom  lua măsuri în ceea ce privește îmbunătățirea pe toate planurile a tot ceea ce înseamnă proiectul Via Carmina. Ne dorim să începem anul 2016 cu direcții concrete pentru a menține un climat de confort în cartierul Via Carmina și pentru a ne implica împreună să creștem calitatea vieții în Via Carmina.

În scurt timp, revenim punctual, cu actualizări privind pașii pe care îi vom urma și modalitățile necesare pentru îmbunătățirea continuă a cartierului nostru și a experienței membrilor comunității Via Carmina.

Am crescut împreună cu voi, cu fiecare familie care a ales să-și întemeieze căminul în Via Carmina și pe această cale vă suntem recunoscători.

Mulțumim pentru suportul acordat și vă dorim să aveți parte de sărbători liniștite alături de cei apropiați.