Perspectiva anului 2014 in cartierul Via Carmina

Inca 8 familii au ales Via Carmina in luna martie.
01.04.2014
Lansate doar de 1 luna si deja 4 case sunt vandute.
12.05.2014

Dupa cum s-a vazut pana acum, de la inceputul acestui an, am fost pusi pe fapte mari.Acum nu ne ramane altceva decat sa ne concentram pe prezent, dar si pe ceea ce avem de realizat in continuare.

Planurile noastre pentru anul acesta vor avea intr-un mod sau altul impact si asupra comunitatii deja formate in cartierul Via Carmina.

In primul rand ne vom extinde cu dezvoltarea rezidentiala intr-o noua zona – Asadar dupa cum stiti probabil, cartierul Via Carmina are pana in prezent peste 20 ha de teren dezvoltate iar pe parcursul acestui ne vom extinde cu o noua zona ce se va intinde pana aproape de Galeria Real.In al doilea rand, vom constructii noi modele de case – Pe parcursul anului ce se asterne in fata noastra vom continua constructia de case sub forma unor diferite modele atat in zona in care construim deja cat si in zona pe care o vom dezvolta de acum inainte.

In al  treilea rand, vom extinde retelele de utilitati in zonele noi de constructie – Avand in vedere dezvoltarea cartierului, suntem in stadiul in care vom asigura utilitati in zonele noi dar si in zonele care au mai ramas de finalizat.

In cele din urma, vom contura mai clar comunitatea Via Carmina 
Suntem mandri de felul in care s-au legat prietenii intre locuitorii cartierului. Tocmai acest fapt ne-a determinat sa ne axam de acum inainte pe sustinere comunitatii create prin toate evenimentele si actiunile pe care le vom organiza.

Ei…ce parere aveti despre planurile noastre din acest an?