O comunitate
durabilă

Sentimentul unei mari familii frumoase.

O comunitate Frumoasă. Beneficii și Facilități.

 

 


 

 

Noul sens giratoriu.

Sensul giratoriu de la intrarea în cartier - un sens giratoriu atât de necesar pentru siguranța și accesul facil al rezidenților în cartier dar și pentru fluidizarea circulaţiei în zonă. Sensul giratoriu va avea un diametru de 50 de metri liniari și 4 brațe: două pentru circulația de pe DN7, unul pentru acces în Via Carmina și unul pentru accesul în viitorul hypermarket ce se va construi în curând în incinta cartierului. Vezi clip video!

 

www.viacarmina.ro


 

 

Parcuri și loc de joacă.

După școală, cei mici o să își găsească cu siguranță prieteni în locurile special amenajate pentru ei: parc și loc de joaacă pentru amintiri de neuitat între vecini.

 

www.viacarmina.ro

 


 

 

Biserica Ortodoxa.

Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a târnosit duminică, 4 aprilie 2021, biserica cu hramul „Sfântul Apostol Andrei” - paraclis arhiepiscopal, din incinta Clinicii „Laser System”.

 

www.lasersystem.ro

 


 

Clinica Laser Systems.

Din dorinta de a conferi un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor. Este un spaţiu potrivit ca dimensiuni, prietenos, în comunitate, astfel încât vă veţi simţi ca acasă. Centrul de îngrijire se află într-un loc ferit de zgomot şi poluare.  Îngrijirea este asigurată de persoane atent selectate şi cu un înalt grad de calificare pentru a furniza servicii de cea mai bună calitate.

 

www.lasersystem.ro


 

 

 

Biserica Harvest.

Harvest Arad face parte dintr-o familie de biserici naționale și internaționale care urmăresc un scop vertical – glorificarea lui Dumnezeu, căutând o închinare biblică în stilul și pe înțelesul generației contemporane.

 

www.harvestarad.ro

 

 


 

 

ABC.

În magazinul alimentar din cartier vei găsi o gama variata de alimente si bauturi, fructe si legume proasptete.

 

www.viacarmina.ro