Istoric

Dăm viață unor noi povești de viață!

Povestea cartierului Via Carmina a luat naștere în anul 2008, din dorința clară de a oferi arădenilor și nu numai, posibilitatea de a locui în apropierea orașului și de a se bucura de liniștea unui cartier de case noi învecinat cu Pădurea Vladimirescu. De la bun început ne-am axat pe ideea asigurării unui mod de viață care implică siguranță, confort și spații generoase pentru membrii comunității noastre. Din acest motiv am ales să construim de la zero, un cartier extins de case noi pe o suprafață de 60 de hectare, case care să fie adevărate cămine pentru familiile care aleg un nou început în Via Carmina.

Misiunea noastră este să le oferim celor care aleg o casă în Via Carmina, locul perfect pentru a-și trăi propria lor poveste de viată, pentru a se bucura alături de familie, de a explora libertatea unei grădini frumos amenajate, unde fiecare membru al familiei se relaxează și trăiește experiențe unice.

Ne gândim în permanență și la familiile care își doresc să-și construiască propria casă, lucru care ne-a făcut să viabilizăm și să oferim posibilitatea de achiziție de locuri de case cu utilitățile incluse, la prețuri avantajoase. Acestă facilitate și locația cheie a cartierului Via Carmina au determinat zeci de familii să-și aleagă locul pentru casa mult visată în Via Carmina.

Credem în detalii unice care fac diferența!

În procesul de dezvoltare al cartierului Via Carmina, am apelat la cele mai bune echipe de profesioniști din domeniul construcțiilor, proiectării, arhitecturii și peisagisticii și am ținut cont de fiecare părere care a venit de la clienții noștri, am analizat îndeaproape tendințele pieței și am investit ore întregi de muncă, astel încât impactul să fie unul pozitiv pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt.

Am urmărit cu prioritate și cu implicare maximă următoarele detaliile: calitatea materialelor folosite și a lucrărilor efectuate, gândirea unei arhitecturi unice pentru conceptele de case construite, dezvoltarea unor străzi cu numeroase spații verzi și locuri de joacă, asigurarea de spații libere între case pentru un cartier aerisit.

În prezent, cartierul Via Carmina este un cartier de case noi inovativ, modern, extins, frumos gândit care are o comunitate minunată formată din peste 500 de familii care locuiesc deja în cartier. Evoluția și dezvoltarea noastră este una rapidă, de la un an la celălalt investim resurse financiare importante, astfel încât să avem în permanență pe stoc case, cu termen de predare foarte scurt, pentru familiile care doresc ca în cel mai scurt timp să facă pasul spre a se muta la o casă nouă.

În 10 ani de activitate, am dezvoltat peste 19 străzi în cartier, am construit case pe o suprafață de peste 28 de hectare din cele cele 60 de hectare de care dispune cartierul Via Carmina. În continuare, avem planuri importante de extindere, de a crește sănătos alături de comunitatea deja formată și de fiecare nouă familie care decide să se mute în Via Carmina.

Valorile ne ghidează spre o comunitate extinsă!

Suntem flexibili spre a gândi modele de case noi care se pliază pe tipologii diferite de nevoi și bugete, aducem inovație și diversitate în fiecare zonă pe care o dezvoltăm. Am ales să împărțim dezvoltarea cartierul Via Carmina pe diverse zone, care să fie gândite diferit pentru a oferi dinamicitate și unicitate proiectului Via Carmina, spre a da valoare comunității care locuiește în Via Carmina și pentru a fi strâns corelate cu tendințele pieței imobiliare atât la nivel local, cât și la nivel național, în funcție de anii în care s-au oferit spre vânzare.

Credem în lucrurile bine făcute, investim toate resursele necesare pentru a crea spații verzi, locuri de joacă, unde copiii se pot juca în siguranță, organizăm diverse evenimente de socializare pentru membrii comunității, ocazie perfecta pentru a se lega noi prietenii între vecini și pentru a forma un cartier ai cărui membri știu să petreacă timp de calitate alături de vecinii lor. Suntem cartierul cu cea mai mare comunitate, iar acest lucru se simte de când intri în cartier.

Via Carmina înseamnă astăzi acasă, pentru peste 500 de familii care se bucură de avantajul de a locui într-o casă nouă și le mulțumim pentru încrederea acordată, acest lucru ne face să dezvoltăm în continuare cu și mai multă pasiune.

`

Solicită ofertă
close slider