Terenuri si
locuri pentru casa.

Aici ai parcele la cheie cu toate utilitățile incluse.

Cauți teren pentru o nouă casă?

 

Avem o veste mare pentru tine. În Via Carmina, cartierul nou din Arad cu cea mai mare comunitate, terenurile au utilități complete și ceva în plus. Mult în plus! Acum. Aici, ai parcele la cheie  cu toate utilitățile incluse și autorizatie de constructie cadou!  Hai să povestim despre asta! Oferte limitate. Iti punem la dispozitie parcele si locuri de casa pentru a-ti construi, fie in regie proprie fie cu ajutorul nostru casa mult visata. Beneficiezi de posibilitatea unica de a avea propria casa intr-un cartier modern si de a locui alaturi de oameni care impartasesc aceleasi valori: o viata frumoasa traita in aer curat, liniste si intimidate, oameni care vor sa se bucure alaturi de familiile lor de o viata de calitate.

 

 

 

 

 

 

Da, trăim în anul 2021 și tot mai mulți investitori se îndreaptă spre imobiliare, mai ales terenuri pe care ulterior își construiesc propria casă. Această zonă se dezvoltă fabulos de repede și valoarea terenurilor este mereu în creștere.”

 

 

Proprietarii de terenuri se îmbogățesc în somn fără să lucreze, să riște sau să economisească. Știi de ce? Creșterea valorii pământului este constantă. Cine investește într-un loc de casă se bucură de valoarea mereu crescândă a acestuia.

 

 

 

Specialiștii vorbesc despre o necesitate foarte mare a omului de a se reconecta cu natura, de a petrece clipe în aer curat, de a se destinde în mijlocul covorului verde al naturii. Terenurile încep să fie tot mai rare și mai scumpe, dar în Arad, ai privilegiul să achiziționezi terenuri pentru construcția casei la prețuri excelente. În #ViaCarmina, dezvoltăm chiar acum o zonă nouă, o zonă premium cu doar 180 de locuri de casă chiar lipite de zona Selgros, Remarkt, Altex, Jumbo. Această zonă devine în curând noul pol de shopping din Arad. Mari retaileri și lanțuri de DIY se vor deschide în curând, aducând plus valoare zonei.

Descoperă oferta și cumpără chiar azi un loc de casă în Via Carmina!