Locuri de casă și terenuri
pentru investiții

Aici ai parcele la cheie cu toate utilitățile incluse.

 

Loc de casă cu toate utilitățile incluse sau teren pentru investiții? Tu decizi!

 

 

 

Avem o veste mare pentru tine. În Via Carmina, cartierul nou din Arad cu cea mai mare comunitate, terenurile au ceva în plus. Mult în plus! Pe lângă terenul achiziționat îți oferim consiliere de specialitate, proiecte cu autorizație de construire pentru viitoarea ta casă, îți punem la dispoziție designeri, arhitecți, parteneri pentru materiale de construcții și finisaje. Toate acestea înseamnând un beneficiu de 25-30% pentru tine și o economie de câteva mii de Euro. Hai să povestim despre asta!

 

Profită de Ofertă: 0736 300 400

 

Hai în viziă → Alege-ți parcela → Plătești 20% Avans

 

 

 

 

 

 

 

Cum Cumperi?
Avans doar 20%! Diferența o plătești când vrei. 0% Dobândă. 0% Comision.

 

Investește azi într-un teren în Via Carmina și plătești când vrei. Ai cea mai completă ofertă de pe piață cu beneficii reale incluse!

Stabilește o vizită: 0736 300 400

 

 

 

 

Cum ar fi să îți dezvolți business-ul în Via Carmina?

 

Construim un parteneriat puternic și avem de vânzare teren pentru zona comercială / servicii. Avantaje? Peste 1000 locuitori, 500 case construite, 21 străzi viabilizate, cel mai extins cartier de case din Arad: 70 ha. Teren disponibil 23.677 mp, poziție de excepție, lângă DN. 9 parcele de teren disponibile între 593 mp și 3128 mp.

Stabilim o întâlnire? 0736 300 400

 

 

Tu poți fi următorul nostru partener de succes!

 

 

 

Dezvoltarea puternică a cartierului nostru dar și a zonei aparținătoare, a condus la necesitatea dezvoltării de servicii auxiliare. Astfel, în acest moment, contextul actual și studiile noastre ne arată potențial de dezvoltare în următoarele segmente de business: magazine Bricolaj, restaurante, cafenele, săli fitness & spa, benzinării, farmacii, cabinete medicale, florărie, locuri de joacă pentru copii. În ultimii observăm un trend în creștere al nevoii rezidenților pentru servicii în incinta cartierului.

 

Zonă de excepție → Lângă DN → 9 Parcele Disponibile

 

 

 

Cere Detalii: 0736 300 400