top of page

Momente de neuitat.
De-a lungul timpului ne-am bucurat împreună de momente de neuitat. Pentru noi comunitatea înseamnă zâmbete, bucurii, socializare și prietenie.

Gradinita Harvest.

Veștile bune continuă în cartierul nostru! În curând ne vom bucura de o grădiniță privată la cele mai înalte standarde. Prietenii noștri de la #HarvestArad ne-au confirmat începerea lucrărilor la Grădinița Harvest, un loc în care copilul tău să își poată exprima curiozitatea, creativitatea și în care să se poată împrieteni cu ceilalți copii din comunitate și nu numai. Suntem încântați că acest minunat proiect prinde viață și comunitatea noastră beneficiază de facilități extraordinare, chiar aici, în inima cartierului nostru!

gradinita.jpg

Noul Sens.

Sensul giratoriu de la intrarea în cartier - un sens giratoriu atât de necesar pentru siguranța și accesul facil al rezidenților în cartier dar și pentru fluidizarea circulaţiei în zonă. Sensul giratoriu are un diametru de 50 de metri liniari și 4 brațe: două pentru circulația de pe DN7, unul pentru acces în Via Carmina și unul pentru accesul în viitorul hypermarket ce se va construi în curând în incinta cartierului

sens.jpeg

Parc si Loc de joaca.

După școală, cei mici o să își găsească cu siguranță prieteni în locurile special amenajate pentru ei: parc și loc de joaacă pentru amintiri de neuitat între vecini.

parc.jpeg

Biserica Ortodoxa.

Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a târnosit duminică, 4 aprilie 2021, biserica cu hramul „Sfântul Apostol Andrei” - paraclis arhiepiscopal, din incinta Clinicii „Laser System”.

vladi.jpeg

Clinica Laser System

Din dorinta de a conferi un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor. Este un spaţiu potrivit ca dimensiuni, prietenos, în comunitate, astfel încât vă veţi simţi ca acasă. Centrul de îngrijire se află într-un loc ferit de zgomot şi poluare.  Îngrijirea este asigurată de persoane atent selectate şi cu un înalt grad de calificare pentru a furniza servicii de cea mai bună calitate.

cover.jpeg

Biserica Harvest.

Harvest Arad face parte dintr-o familie de biserici naționale și internaționale care urmăresc un scop vertical – glorificarea lui Dumnezeu, căutând o închinare biblică în stilul și pe înțelesul generației contemporane.

harvest.jpeg

ABC

În magazinul alimentar din cartier vei găsi o gama variata de alimente si bauturi, fructe si legume proasptete.

food-shopping-scaled.jpeg
bottom of page